Om mig

Om mig

Opdateret d. 27/3 2016:

Hej alle sammen!
Jeg har før skrevet lidt om mig selv, og tænkte at nu var det på tide at opdatere, da det var blevet lidt forældet. Som de fleste ved, er mit fulde navn Luna Sarah Mørup og jeg går hjemme på grund af sygdom. Så har vi det på plads, for det er egentlig slet ikke så vigtigt.

Jeg er 28 år gammel og bor sammen med min kone, Julie og vores kat, Noir (som er min lille babymis!) Og så elsker jeg at læse! Jeg læser rigtigt meget, især når jeg er alene hjemme, hvilket jeg er forholdsvis ofte, da Julie arbejder som sygeplejerske på fuld tid. Jeg er vild med YA-bøger og har en stor, god samling efterhånden og så elsker jeg også en god fantasy roman eller noget romantisk chick-lit. Jeg er til gengæld rigtigt dårlig til krimier og har faktisk aldrig afsluttet en krimi nogensinde, det er simpelthen bare ikke noget for mig. Her på bloggen laver jeg anmeldelser af de bøger jeg læser (og elsker) og bloggen fylder efterhånden mere og mere i mit liv. Jeg elsker simpelthen at blogge! Jeg elsker forberedelserne og glæden ved at kunne hjælpe forlag, forfattere og læsere ved at sige min mening om noget jeg elsker. Det er jo helt vildt at det kan lade sig gøre!

Det var faktisk slet ikke meningen at bloggen skulle være en bogblog, men det er den langsomt blevet, da boganmeldelserne og andre boglige emner, ligesom tog lidt over. Det gør mig absolut ingenting, for det er jo min passion. Jeg er bogblogger og jeg er vild med det!

Udover at læse, så skriver jeg mine egne historier og det er virkelig en drøm at få noget udgivet en dag. Det skal dog være når jeg selv er klar til det, og samtidig er det jo også et spørgsmål om jeg er god nok. Det må fremtiden vise. Når jeg ikke læser eller skriver, er jeg glad for at gå lange ture (det lyder som en datingprofil), se gode tv-serier eller gyserfilm (jeg har en ordentlig stak) og så spiller jeg både guitar og bas, men det står lidt på standby for tiden, da jeg simpelthen har så meget andet at se til (og det er egentlig utroligt, nu hvor jeg ikke arbejder eller går i skole...)

Jeg er nok lidt en øko-hippie med punktendenser, hvis man kan være det? Jeg er vild med økologi når det handler om mad, og så elsker jeg sten og krystaller, alt boho (og alt med elefanter!!) som jeg efterhånden har en god samling af i vores lille lejlighed. Samtidig er jeg crazy med sort tøj, piercinger, tatoveringer og punk/metal musik! Nogen vil kalde mig forvirret, men det handler bare om balance for mig.

Øhm... Jeg strikker?

Min yndlings bog er "Ondskabens hotel" af Stephen King og det er på trods af at jeg kun har læst den én eneste gang (jeg hader filmen dog, da hende der spiller moren er vildt irriterende. Jeg ville sgu også komme efter hende med økse hvis jeg kunne!) I det hele taget er jeg stor Stephen King fan og har læst en god bunke af hans bøger.

Og så elsker jeg kaffe (men er på ingen måde kaffekender eller noget sejt. Instant med skummetmælk er helt fint!) og synes det er noget så hyggeligt at drikke en kop sammen. Deraf navnet på bloggen. Det her sted er min lille hyggekrog og jeg elsker den.

Velkommen til!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar